OAW4302 and AP65

Locked
screamphoenix
Member
Posts: 3
Joined: 15 Apr 2009 02:42

OAW4302 and AP65

Post by screamphoenix » 16 Nov 2009 10:44

Hello erverbody,

I tried to configure the Remote AP, but i made something wrong. My controller could not find the AP anymore. I made a factory reset with the OAW, but nothing happens, the AP still is not there. How can I reset the AP? Or what can I do?

Greetings

silvio
Alcatel Unleashed Certified Guru
Alcatel Unleashed Certified Guru
Posts: 1288
Joined: 01 Jul 2008 10:51
Location: Germany

Re: OAW4302 and AP65

Post by silvio » 19 Nov 2009 02:08

You need SOE-connect to the AP - serial other ethernet.
For this you have two ways: via telnet port 2500 if the AP is direct connected at an OAW 4304/8 or 4324 (but not 4302)
or with a Y-cable "OAW-AP-SOE" at the ethernet port. If you have connect you must interrupt the boot process of the AP. With the commands purge and save you can reset the config to factory default.
regards Silvio

screamphoenix
Member
Posts: 3
Joined: 15 Apr 2009 02:42

Re: OAW4302 and AP65

Post by screamphoenix » 20 Nov 2009 06:46

Works perfect!! Thanx!! :D

Locked

Return to “OmniAccess WLAN 4302”