Calls failing on a PCM-R2 board

Post Reply
Isalcatel
Member
Posts: 12
Joined: 05 Jul 2018 13:08

Calls failing on a PCM-R2 board

Post by Isalcatel » 16 Apr 2019 09:10

Hi, everybody!

in a custumer the people have to try more than 2 times to make a call through a PCM-R2 even with all the 30 chanels free and released by the telephony company.

When they try to make a call listen to the inaccess tone and have to try again and again till get to complete the call.

I've changed the board, but the problem persist. Before that the telephony company verified the link and told it's normal and have no problem with it.

Someone help me please. Is there a configuration or any test I should do?

haroun
Member
Posts: 913
Joined: 29 Mar 2010 11:09

Re: Calls failing on a PCM-R2 board

Post by haroun » 18 Apr 2019 03:53

ars or PTG sieze? overllaping or bloc?
TRUNK group config ?!
trunk COS config please have checkec timers wih ur carrier ?!
pcm and r2 traces

User avatar
alex
Senior Member
Posts: 1355
Joined: 06 Jul 2004 07:27
Location: Russia
Contact:

Re: Calls failing on a PCM-R2 board

Post by alex » 18 Apr 2019 07:50

haroun wrote:
18 Apr 2019 03:53
ars or PTG sieze? overllaping or bloc?
TRUNK group config ?!
trunk COS config please have checkec timers wih ur carrier ?!
pcm and r2 traces
Pay attention pls. It's OXO thread.

It depends on OXO version whether it's possible to take traces with PhD tool.
If it looks like a duck, swims like a duck, and quacks like a duck, then it probably is a duck.

haroun
Member
Posts: 913
Joined: 29 Mar 2010 11:09

Re: Calls failing on a PCM-R2 board

Post by haroun » 18 Apr 2019 09:48

OOPS
YEP IT's oxo sorry about that ? but could be timers issue, compelling ,do you realy needinaccess tone?!

Post Reply

Return to “Hardware”