Error Message

Post Reply
Enwary
Member
Posts: 17
Joined: 18 Jun 2018 05:35

Error Message

Post by Enwary » 08 Oct 2018 11:28

Hi all,,

Please any one can help me to understand and solve the below error message,the time date of the switch is configured but the message date is to old..


Sat Jan 25 05:58:17 : stpNi _BINt error message:
+++ STPNI stpni_decodeFrame@536 Malformed packet

Sat Jan 25 05:58:19 : stpNi _BINt error message:
+++ STPNI stpni_decodeFrame@536 Malformed packet

Sat Jan 25 05:58:21 : stpNi _BINt error message:
+++ STPNI stpni_decodeFrame@536 Malformed packet

Sat Jan 25 05:58:23 : stpNi _BINt error message:
+++ STPNI stpni_decodeFrame@536 Malformed packet

Sat Jan 25 05:58:25 : stpNi _BINt error message:
+++ STPNI stpni_decodeFrame@536 Malformed packet

Sat Jan 25 05:58:28 : stpNi _BINt error message:
+++ STPNI stpni_decodeFrame@536 Malformed packet

Sat Jan 25 05:58:30 : stpNi _BINt error message:
+++ STPNI stpni_decodeFrame@536 Malformed packet



Regards,,

devnull
Alcatel Unleashed Certified Guru
Alcatel Unleashed Certified Guru
Posts: 929
Joined: 07 Sep 2010 10:16
Location: Germany

Re: Error Message

Post by devnull » 08 Oct 2018 11:42

stpni is as far as i know spanning tree related. Some 3rd party devices sending properitary stp?
Upgrade firmware, open a sr

Enwary
Member
Posts: 17
Joined: 18 Jun 2018 05:35

Re: Error Message

Post by Enwary » 11 Oct 2018 03:19

yes, it was Allied Telesis switch connected in the remote site...
thanks ...

Post Reply

Return to “OmniSwitch 6560”