Dynamic vlan assignment possible via AD?

cobe
Member
Posts: 8
Joined: 09 May 2018 04:43

Re: Dynamic vlan assignment possible via AD?

Post by cobe » 17 May 2018 03:03

budget2.PNG
You do not have the required permissions to view the files attached to this post.

cobe
Member
Posts: 8
Joined: 09 May 2018 04:43

Re: Dynamic vlan assignment possible via AD?

Post by cobe » 17 May 2018 03:05

budget2.PNG
You do not have the required permissions to view the files attached to this post.

cobe
Member
Posts: 8
Joined: 09 May 2018 04:43

Re: Dynamic vlan assignment possible via AD?

Post by cobe » 17 May 2018 03:08

kabinet2.PNG
You do not have the required permissions to view the files attached to this post.

silvio
Alcatel Unleashed Certified Guru
Alcatel Unleashed Certified Guru
Posts: 1135
Joined: 01 Jul 2008 10:51
Location: Germany

Re: Dynamic vlan assignment possible via AD?

Post by silvio » 19 May 2018 03:56

Have you activated at your client 802.1x-auth. Did it use the correct cretentials for AD - was there a pop-up to put in them?
in which UNP and Vlan are your clients after login:
show unp user
and other troubleshooting commands.....

regards
Silvio

Post Reply

Return to “OmniSwitch 6450”