8028 audio not stable in loudspeaker mode

Are you having any trouble while you are configuring a 4400 on site ? Share it with us, maybe someone will have the solution !
Post Reply
HUSSAINQCS
Member
Posts: 291
Joined: 21 Jan 2017 02:57

8028 audio not stable in loudspeaker mode

Post by HUSSAINQCS » 19 Aug 2017 13:33

I have a problem that when there is a communication between 8028 phones via loudspeaker the audio was not stable on both called and calling party (Raise & low)

Has anybody this similar issue ?

User avatar
bcmir
Member
Posts: 63
Joined: 10 Jan 2010 18:15

Re: 8028 audio not stable in loudspeaker mode

Post by bcmir » 20 Aug 2017 02:51

Yes, I had this issue a few weeks ago on the OXO Connect R2.1 and Alcatel created a software patch which has since fixed the issue.
For OXE you will probably need to report to your supplier and/or Alcatel via eSR, I believe they will supply you with a patch, if not immediately then in the next software release.
It seems that the speakerphone is doing some unwanted AGC (Automatic Gain Control), and the problem persists(on OXO ) even when you adjust the system volume levels.

wallewils
Member
Posts: 1
Joined: 23 Aug 2017 02:26

Re: 8028 audio not stable in loudspeaker mode

Post by wallewils » 23 Aug 2017 02:28

Yes I am having same problem. I am on release 11.2. Alcatel told me to upgrade to latest patch. Did so , soumd improved but still have the issue of sound volume going up and down when on speaker.

Sent from my ONEPLUS A5000 using Tapatalk


Post Reply

Return to “ON SITE TROUBLES”