vSR on VMWare Workstation

didigno
Member
Posts: 31
Joined: 27 Feb 2013 06:35
Location: London

Re: vSR on VMWare Workstation

Post by didigno » 23 Nov 2015 08:00

ESXI 5.5

2Gb of Ram 1 CPU for each VM.

helmi
Member
Posts: 1
Joined: 22 Feb 2016 23:40

Re: vSR on VMWare Workstation

Post by helmi » 22 Feb 2016 23:45

Hi All.. I'm facing the same problem. Is there anyone knows how to fix this. Appreciate if you could share. Thanks.

User avatar
cavagnaro
Alcatel Unleashed Certified Guru
Alcatel Unleashed Certified Guru
Posts: 7007
Joined: 14 Sep 2005 19:45
Location: Brasil, Porto Alegre
Contact:

Re: vSR on VMWare Workstation

Post by cavagnaro » 23 Feb 2016 09:53

Post your config details (detailed) and exact error. Screenshots would be great
Ignorance is not the problem, the problem is the one who doesn't want to learn

OTUC/ICS ACFE/ACSE R3.0/4.0/5.0/6.0
Certified Genesys CIV 8.5
Certified Genesys Troubleshooting 8.5
Certified Genesys BEP 8.x
Genesys Developer

lrj
Member
Posts: 1
Joined: 01 Dec 2016 06:35

Re: vSR on VMWare Workstation

Post by lrj » 01 Dec 2016 06:45

Hi,
I am trying vsr installation, and it is stuck at boot. I am using 14.0R4 , in VMware player. I tried with 14.0R3 also, and it is giving the same result.
Can someone please help?
Thanks.

muneer_se75
Member
Posts: 1
Joined: 12 Nov 2018 12:00

Re: vSR on VMWare Workstation

Post by muneer_se75 » 12 Nov 2018 13:19

lrj wrote:
01 Dec 2016 06:45
Hi,
I am trying vsr installation, and it is stuck at boot. I am using 14.0R4 , in VMware player. I tried with 14.0R3 also, and it is giving the same result.
Can someone please help?
Thanks.
Hi,

tahts that's the standard as Nokia routers don't respond to VGA ports. What you need to do edit the VSR VM settings add serial port. In serial port you will find PIPE URL. Just copy that URL open putty select serial and paste that URL you will be able to access the console of VSR VM.

Post Reply

Return to “7750 SR”