configuring Disa

Post Reply
raaedgerges
Member
Posts: 1
Joined: 07 Aug 2014 08:26

configuring Disa

Post by raaedgerges » 07 Aug 2014 08:54

if you please i want to configure disa on my oxo can any one help me with the steps or give me any documentation about disa and what features must be configured before configuring disa
Raaed Gerges
Voip Engineer
Mobile: +2 01144924461
Address: 9, Adel Roustom Street, Dokki , Giza, Egypt
E-Mail: R.Gerges@nubartrading.org

User avatar
cavagnaro
Alcatel Unleashed Certified Guru
Alcatel Unleashed Certified Guru
Posts: 7001
Joined: 14 Sep 2005 19:45
Location: Brasil, Porto Alegre
Contact:

Re: configuring Disa

Post by cavagnaro » 07 Aug 2014 10:12

Just download and read the documentation available here. It is all explained there
Ignorance is not the problem, the problem is the one who doesn't want to learn

OTUC/ICS ACFE/ACSE R3.0/4.0/5.0/6.0
Certified Genesys CIV 8.5
Certified Genesys Troubleshooting 8.5
Certified Genesys BEP 8.x
Genesys Developer

wvol
Member
Posts: 1
Joined: 17 Jul 2018 18:42

Re: configuring Disa

Post by wvol » 22 Oct 2018 13:58

Plan, Can i cet thé documentation, thanks

User avatar
KoenC
Member
Posts: 25
Joined: 18 Feb 2015 10:38
Location: Belgium

Re: configuring Disa

Post by KoenC » 10 Nov 2018 18:19

Please note that DISA is a security risk and can be used to hack into your system.
If you read the 'Alcatel-Lucent Enterprise OXO security recommendations,' you'll see it being indicated as a feature which should be deactivated...
just saying... :)

good luck
If I'm ever on life support, unplug me. Then plug me back in, see if that works...

Post Reply

Return to “MAIN”