OmniPCX Enterprise R9.1 - SQLCODE_-2 error

Post Reply
ranjithvkumar
Member
Posts: 41
Joined: 06 Jul 2011 06:42
Location: Saudi Arabia
Contact:

OmniPCX Enterprise R9.1 - SQLCODE_-2 error

Post by ranjithvkumar » 25 Jul 2011 05:01

Hello everyone,

I am currently using OmniPCX Enterprise R9.1 with 2 Appliance server (let us consider A & B) in same domain. The system was working well and good but suddenly now i am getting "SQLCODE_-2" error when i am trying to create user. In telnet with logical IP address, When the server A is in MAIN role this error use to occur and when i try create user directly in server A the same error occurs. But in telnet with logical IP address if the server B is in MAIN role there is no problem at all. I can even able to create user if i directly telnet to server B.

Waiting for experts help / solution.

Note : error snapshot attached.

Thanks in advance.

With regards,
Kumar
You do not have the required permissions to view the files attached to this post.
Last edited by ranjithvkumar on 26 Jul 2011 05:05, edited 2 times in total.

User avatar
murraya
Alcatel Unleashed Certified Guru
Alcatel Unleashed Certified Guru
Posts: 900
Joined: 16 Oct 2007 02:35

Re: OmniPCX Enterprise R9.1 - SQLCODE_-2 error

Post by murraya » 25 Jul 2011 07:08

sounds like a database error on "A". quickest fix might be to stop the tel on "A" then do a mastercopy of the database from "B".
Best Regards
Murray

ACSE 10.0 corporate
ACSE 6.x IPT data

vad
Alcatel Unleashed Certified Guru
Alcatel Unleashed Certified Guru
Posts: 3474
Joined: 23 Sep 2004 06:47
Location: Russia

Re: OmniPCX Enterprise R9.1 - SQLCODE_-2 error

Post by vad » 25 Jul 2011 08:15

Check database - "checkdb" command on both AS.

ranjithvkumar
Member
Posts: 41
Joined: 06 Jul 2011 06:42
Location: Saudi Arabia
Contact:

Re: OmniPCX Enterprise R9.1 - SQLCODE_-2 error

Post by ranjithvkumar » 27 Jul 2011 03:32

Thanks a lot Mr.Murraya and Mr.Vad.. i have made master copy from serve B to Server A and the error was solved. But now i am getting 2 error one is related to Table Entity and another is Table NetNode when i do check the database. So can u help me on this ?

Note : Error snapshot attached.

With regards,
Kumar
You do not have the required permissions to view the files attached to this post.

alexeik
Member
Posts: 259
Joined: 26 Apr 2007 10:47
Location: Bad Oeynhausen, germany

Re: OmniPCX Enterprise R9.1 - SQLCODE_-2 error

Post by alexeik » 27 Jul 2011 04:00

The entity error is pretty common, you have no overflow routing no. in both entitys. This should normaly be no problem.
The tunparam error has something to do with the x25 tunnel parameters. Is this a networked system with multiple nodes?

User avatar
Eliott
Alcatel Unleashed Certified Guru
Alcatel Unleashed Certified Guru
Posts: 639
Joined: 10 Feb 2010 03:43

Re: OmniPCX Enterprise R9.1 - SQLCODE_-2 error

Post by Eliott » 15 Aug 2011 07:04

alexeik wrote:The tunparam error has something to do with the x25 tunnel parameters. Is this a networked system with multiple nodes?
I guess the Netadmin X25 config (Network / Site) doesn't match mgr - System - Node and Network number

Post Reply

Return to “Data”