Page 1 of 1

4029 dont accept number programming

Posted: 10 Aug 2018 07:29
by pcx-amateur
Hey everyone,

let me discribe my problem: we have the Alcatel 4029 in our company. I patched from the tlephone system to the telephone. Now the telephone asks for programming the number which this telefon should have. If a take off the telephone receiver and type in the number, nothing happens and the telephone repeat the request to take off the telephone receiver and type in the Telephone Number. By the way, the number is created on the telephone system and the adresses are set to 255 (so this number is not assigned to any telephone).

Any one have an idea what can i do?

Kind regards.

Re: 8029 dont accept number programming

Posted: 12 Aug 2018 05:24
by haroun
the set type is correct ?!
and what happens if u assign to it a physical adress of corse an UA free adress

Re: 4029 dont accept number programming

Posted: 30 Oct 2018 14:05
by Eliott
Try to type number and 0000 to register

4029 dont accept number programming

Posted: 04 Nov 2018 01:25
by mdhussainvlr
Hi

Re: 4029 dont accept number programming

Posted: 04 Nov 2018 01:26
by mdhussainvlr
First when you press any key itwill show press a key to put into service after you can dial the desired extension number created in the system followed by 0000


Sent from my iPhone using Tapatalk

Re: 4029 dont accept number programming

Posted: 19 Nov 2018 05:54
by HCM_Citty
you have sure that licenes for configuration digital extension.