Search found 667 matches

by benny
23 Dec 2018 12:58
Forum: OmniAccess Stellar Enterprise
Topic: Planner application for Stellar enterprise
Replies: 1
Views: 951

Re: Planner application for Stellar enterprise

It is included in OmniVista 2500 -> WLAN -> Floor Plan
by benny
19 Nov 2018 06:32
Forum: OmniAccess Stellar Enterprise
Topic: Rogue AP time
Replies: 3
Views: 2380

Re: Rogue AP time

1 day is the OmniVista default on this.
by benny
19 Nov 2018 04:31
Forum: OmniAccess Stellar Enterprise
Topic: Stellar 1101 signal is not stable
Replies: 1
Views: 802

Re: Stellar 1101 signal is not stable

Hi,

Can you confirm if you use "Background Scanning" in your RF Profile?
by benny
19 Nov 2018 04:22
Forum: OmniAccess Stellar Express
Topic: RSSI @ AP-1101
Replies: 2
Views: 2468

Re: RSSI @ AP-1101

You don't need to do anything to enable roaming between APs (assuming that the APs are part of the same Express cluster and broadcast the same SSID) I doubt that you'll see a roaming between APs with a distance of just 10 meters in between (given that this is clear sight, the signal will still be v...
by benny
19 Nov 2018 04:14
Forum: OmniSwitch 2200
Topic: Enable SSH
Replies: 2
Views: 2080

Re: Enable SSH

Web-mgmt only, no SSH nor Telnet (apart from a debug CLI, which doesn't allow configuration).

If you require SSH, go for OS6350 or higher.
by benny
28 Jun 2018 05:15
Forum: OmniVista 2500 v4.x
Topic: How to disable Trap Notify
Replies: 2
Views: 999

Re: How to disable Trap Notify

I'd build a trap responder that auto-acknowledges the traps that you're not interested in.
by benny
20 Jun 2018 11:19
Forum: OmniVista 2500 v4.x
Topic: ovclient fails to start
Replies: 15
Views: 3407

Re: ovclient fails to start

You'll need Technical Support to connect to your system and help you. There is nothing I can do to help you - sorry.
by benny
14 Jun 2018 13:54
Forum: OmniVista 2500 v4.x
Topic: ovclient fails to start
Replies: 15
Views: 3407

Re: ovclient fails to start

This helped in every single ticket that I've seen. Did you also activate that repository? Did you use a new entry to set this repository or re-used a previous one?
by benny
14 Jun 2018 04:59
Forum: OmniVista 2500 v4.x
Topic: ovclient fails to start
Replies: 15
Views: 3407

Re: ovclient fails to start

To resolve the issue that you describe, set a new "Custom Repository" (an entry that you didn't use before) and apply the following values Repository Name: MyALECentralRepository Repository URL host: ovrepo.fluentnetworking.com Repository URL location: ov You should upgrade from Build 115 Patch 2 th...
by benny
13 Jun 2018 12:30
Forum: OmniVista 2500 v4.x
Topic: ovclient fails to start
Replies: 15
Views: 3407

Re: ovclient fails to start

I'd take a snapshot and try to upgrade to 4.3R1 .. If there are no error messages, it is hard to tell what is going wrong.
You should also consider to open a Technical Support Request with ALE, so that some engineer can attempt to fix the issue for you.

Go to advanced search