Access the switch using GUI

Post Reply
Enwary
Member
Posts: 17
Joined: 18 Jun 2018 05:35

Access the switch using GUI

Post by Enwary » 20 Jun 2018 04:16

Hi team...
I am new with alcatel switches..I can access my switch using serial port...please could any one help me to access the switch using GUI...thanks...

devnull
Alcatel Unleashed Certified Guru
Alcatel Unleashed Certified Guru
Posts: 942
Joined: 07 Sep 2010 10:16
Location: Germany

Re: Access the switch using GUI

Post by devnull » 21 Jun 2018 02:15

setup an IP address for vlan 1
aaa authentification default "local"

and that should be it

Enwary
Member
Posts: 17
Joined: 18 Jun 2018 05:35

Re: Access the switch using GUI

Post by Enwary » 21 Jun 2018 03:41

Many thanks for help..
I configur ip for vlan 1 and authentication as local but I still can't access the switch using GUI.....I can telnet the switch...
Is there any other configuration should be done..
Thanks again..

Enwary
Member
Posts: 17
Joined: 18 Jun 2018 05:35

Re: Access the switch using GUI

Post by Enwary » 21 Jun 2018 04:32

Ok..done..I can access the switch using GUI...
Many many thanks

Post Reply

Return to “OmniSwitch 6560”