OS6900 not able to login using admin user ( PAM error )

Post Reply
hafidd3
Member
Posts: 1
Joined: 16 Apr 2018 06:31

OS6900 not able to login using admin user ( PAM error )

Post by hafidd3 » 16 Apr 2018 06:38

Dear All,

I am not able to login to to an OS6900 switch using admin user ..
Using a usb memory (Trescue.img ) it does work fine and I am able to login to both admin and root ..

Login messages when using account admin :

login[1459]: PAM (other) illegal module type: @include
login[1459]: PAM pam_parse: expecting return value; [...common-auth]
login[1459]: PAM (other) no module name supplied
login[1459]: PAM (other) illegal module type: @include
login[1459]: PAM pam_parse: expecting return value; [...common-account]
login[1459]: PAM (other) no module name supplied
login[1459]: PAM (other) illegal module type: @include
login[1459]: PAM pam_parse: expecting return value; [...common-password]
login[1459]: PAM (other) no module name supplied
login[1459]: PAM (other) illegal module type: @include
login[1459]: PAM pam_parse: expecting return value; [...common-session]
login[1459]: PAM (other) no module name supplied

Login messages when using account root :

(none) login: root
login[1459]: PAM (other) illegal module type: @include
login[1459]: PAM pam_parse: expecting return value; [...common-auth]
login[1459]: PAM (other) no module name supplied
login[1459]: PAM (other) illegal module type: @include
login[1459]: PAM pam_parse: expecting return value; [...common-account]
login[1459]: PAM (other) no module name supplied
login[1459]: PAM (other) illegal module type: @include
login[1459]: PAM pam_parse: expecting return value; [...common-password]
login[1459]: PAM (other) no module name supplied
login[1459]: PAM (other) illegal module type: @include
login[1459]: PAM pam_parse: expecting return value; [...common-session]
login[1459]: PAM (other) no module name supplied
Password:
login[1459]: pam_unix(login:session): session opened for user root by LOGIN(uid=0)
login[1459]: root login on 'ttyS0'
# login[1459]: pam_unix(login:session): session opened for user root by LOGIN(ui
d=0)


Thanks to all

silvio
Alcatel Unleashed Certified Guru
Alcatel Unleashed Certified Guru
Posts: 1127
Joined: 01 Jul 2008 10:51
Location: Germany

Re: OS6900 not able to login using admin user ( PAM error )

Post by silvio » 17 Apr 2018 01:38

Have you loaded the AOS image into the switch after rescue the flash?

Post Reply

Return to “OmniSwitch 6900”