How to know ingress source port

Ask your questions, regarding data or voice!
Post Reply
ranggath_79
Member
Posts: 1
Joined: 12 Dec 2017 23:10

How to know ingress source port

Post by ranggath_79 » 12 Feb 2018 00:05

Hi All,

I'm a newbie here.
I have a case. We recently did QoS policy configuration in my OS 6450 switch, in which i limit my QoS policy of ingress/egress traffic at 10MB/5MB respectively. My question is how to identify the already limited ingress traffic in source port from egress (destination) port to show to my client that the QoS policy have been implemented and able to show its source port? (for example: ingress traffic in port 1/1 coming from egress traffic 1/24, i implement ingress max bandwidth rule to 5 MB, and I want to be able to show to my client in egress port 1/24 that the traffic egressing to 1/1 doesn't exced 5MB)? Please help..

jmcastellanos
Member
Posts: 15
Joined: 10 Apr 2012 11:15

Re: How to know ingress source port

Post by jmcastellanos » 02 Mar 2018 08:44

if you wan to prove that the QoS is working, try to send a large file between points and take time of the process, then disable the QoS and repeat the process and you will see the difference.

User avatar
cavagnaro
Alcatel Unleashed Certified Guru
Alcatel Unleashed Certified Guru
Posts: 6998
Joined: 14 Sep 2005 19:45
Location: Brasil, Porto Alegre
Contact:

Re: How to know ingress source port

Post by cavagnaro » 02 Mar 2018 09:40

What this has to do with Pre-sales?

Enviado de meu E6633 usando Tapatalk

Ignorance is not the problem, the problem is the one who doesn't want to learn

OTUC/ICS ACFE/ACSE R3.0/4.0/5.0/6.0
Certified Genesys CIV 8.5
Certified Genesys Troubleshooting 8.5
Certified Genesys BEP 8.x
Genesys Developer

Post Reply

Return to “Pre-Sales”