Consle port on os6850 doesnt work

Post Reply
aviviis
Member
Posts: 22
Joined: 01 Feb 2018 16:19

Consle port on os6850 doesnt work

Post by aviviis » 11 Mar 2018 14:35

Hi
When i connect to console port at 9600 and doing reboot , i see all the logs at the console when the os6850 comming up , at the final i see the user prompt but when i try to type something it doesnt react !
Thanks

devnull
Alcatel Unleashed Certified Guru
Alcatel Unleashed Certified Guru
Posts: 939
Joined: 07 Sep 2010 10:16
Location: Germany

Re: Consle port on os6850 doesnt work

Post by devnull » 15 Mar 2018 04:53

Maybe wrong setting of XON/XOFF/Flow Control?
Use 9600/8/N/1 ?

aviviis
Member
Posts: 22
Joined: 01 Feb 2018 16:19

Re: Consle port on os6850 doesnt work

Post by aviviis » 16 Mar 2018 10:10

Yes .
After i reboot the switch i see all the log
At the laptop , until i am getting the user:
I type at my laptop and i cant see it at the screen.
I take another 6850 and its work fine .

Post Reply

Return to “OmniSwitch 6850 / 6850E”