Nat Problem!

brayam
Member
Posts: 3
Joined: 27 Oct 2009, 14:27

Nat Problem!

Postby brayam » 22 Feb 2010, 11:26

Hi, I just wonder if the 9700 switch supports the NAT translation? if so, could you tell me how ?

I need your help :(
Thx

User avatar
benny
Alcatel Unleashed Certified Guru
Alcatel Unleashed Certified Guru
Posts: 721
Joined: 20 Oct 2007, 14:51
Contact:

Postby benny » 23 Feb 2010, 01:04

Hi brayam,

The OS9700 doesn't support NAT.

-benny
Regards,
Benny

Please note that at no time I will provide you with AOS releases. Kindly contact your Business Partner or Alcatel-Lucent for that.

Official Alcatel-Lucent OmniSwitch documentation available at:
Alcatel-Lucent Resource Library

DokuWiki

brayam
Member
Posts: 3
Joined: 27 Oct 2009, 14:27

Postby brayam » 26 Feb 2010, 08:59

Hi benny,

So, to set the nat I must use a cisco router for example!! if so, do I have to configure the 802.1Q on the 9700 port related to cisco router and do the same on the cisco router?

and at the router, do I just need to define the static route to reach the different VLANs, or I am forced to configure nat to ?

Thx for help!

User avatar
cedric1
Member
Posts: 589
Joined: 26 May 2009, 18:00
Location: Luxembourg ACSE R6

Postby cedric1 » 26 Feb 2010, 12:46

use an interco vlan between cisco and 9700

use def route on 9700 to go to cisco
and use static route on cisco to get to 9700 subnet

nat on cisco

that's it

cedric

maverick
Member
Posts: 6
Joined: 18 Aug 2008, 11:38

Postby maverick » 04 May 2010, 12:42

Hi.
Omniswitch 9700 don´t suport NAT. Exist another equipment Alcatel-Lucent, router 5510, support NAT and other characteritics of AOS.
Regards


Return to “OmniSwitch 9000”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 2 guests